Poweria Bisnekseen - Olli Keskinen: Parempi työpäivä

Säkylä | Yhteiskoulun auditorio

Ma 25.11.2019, klo 17:30-20:00
Säkylän koulukeskus, auditorio
PAREMPI TYÖPÄIVÄ
Olli Keskinen, Kummeli

"Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä."

Ihmisellä on biologinen perustarve saada aikaiseksi, ei raataa. Mustikkametsä on oiva esimerkki. Normaali "ahne" ihminen suunnistaa sinne missä mättäät ovat mustanaan mustikkaa. Siellä työ on joutuisaa, ja tulosta syntyy. Kun kerromme ystävälle, että olin tänään mustikassa, kysymys ei kuulu, millainen fiilis metsässä oli, vaan että paljonko poimit. Kymmentä litraa käsin poimittua, puhdasta marjaa pidetään yleisesti kelpo tuloksena.

Ollin omakohtaiset kertomukset lähtevät liikkeelle vuodesta 1991, kun hän perusti Kummeli-ryhmän yhdessä Heikki Silvennoisen kanssa.

Olli kannustaa kuulijoitaan tekemään tarkkoja havaintoja omasta työpäivästään. Istutko kenties palavereissa, jotka venyvät ja joita kukaan ei johda? Huonosti tuottavat palaverit ovat hyvä esimerkki toiminnasta, jonka lopulta yrityksen asiakkaat joutuvat kustantamaan. Mitäpä jos he olisivat kärpäsinä katossa ja näkisivät miten heidän rahojaan käytetään?

Ollin havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä? Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 25.11. klo 17.30–20

Tapahtumapaikka: 

Yhteiskoulun auditorio

Sijaintikunta: 

Säkylä

Käyntiosoite: 

Rantatie 340

Postinumero: 

27800

Postitoimipaikka: 

Säkylä

Tapahtuman lisätiedot: