Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ruskaretki Ketturiutalle

Heinola | Heinola

Itä-Hämeen matkailuyhdistys ja Heinola Travel järjestävät Heinolan 180v-juhlavuoden kunniaksi Ruskaretken Heinolan Paistjärvellä sijaitsevalla Ketturiutalle! Tule kuulemaan Heinolan historiaa, koe upea paikallinen luonto ja virkistäydy mukavassa seurassa ulkoillen. Oppaan mukana on mahdollista kävellä 2,1 km pituinen luontopolku Ketturiutalle, tai voit tulla bussin kyydissä perille asti ja tutustua omatoimisesti lähimaastoon. Perillä Ketturiutalla palvelee Cafe Tornin eräkahvila.

AIKATAULU:

klo 10.00 Lähtö Heinolan turistipysäkiltä

Klo 10.45 Saapuminen Paistjärven levähdysalueelle.

Halukkaat lähtevät kävelemään Ketturiutalle 2,1 km pituista luontopolkua pitkin oppaan johdolla. ( reipasta kävelyvauhtia, välillä pysähdellen kesto n.1h)

Klo 11.00 Saapuminen kuljetuksella Ketturiutalle

Ketturiutalla on mahdollisuus tutustua lähialueen luontoon omatoimisesti. Nautitaan Cafe

Tornin eräkahvilan välipala. Omia eväitä on mahdollista myös nauttia ja alueella myös muutama tulentekopaikka jotka ovat retkeilijöiden vapaassa käytössä.

Klo 13.00-13.15 Ketturiutalta lähtö kotimatkalle

klo 14.00 paluu Heinolaan

Hinta 25€/henkilö

Hinta sisältää bussikuljetukset Heinolan keskustasta Ketturiutalle, välipalan (kahvin/teen/mehu, makkaran ja pulla), opaspalvelut ja matkatoimiston marginaaliveron.

Paikallisoppaana metsänhoitaja Tuija Kauppi. Retkellä mukana myös Heinolan Ladun asiantuntija kertomassa kaupunkimme retkeilyreiteistä.

Huomioitavaa: Retkelle lähdetään isolla bussilla jos min. 40 toteutuu. Pienemmällä bussilla retken toteutuminen mahdollista pienemmällä osallistujamäärällä. Varmistuu lähempänä retken ajankohtaa!

ilmoittautumiset: s-postilla:info@heinolatravel.fi tai puh. 040-726 5582
Tai ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.shop.heinolatravel.fi/fi_FI/categories/12-ajankohtaista/prod...

Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.9. klo 10–14

Tapahtumapaikka: 

Heinola

Sijaintikunta: 

Heinola

Tapahtuman lisätiedot: